WooCommerce Lahjakortit - lahjakorttikoodien tuonti

Teknisen dokumentaation löydät täältä.


Löytyykö sinulta jo valmiiksi aktiivisia lahjakorttikoodeja, jotka haluat tuoda verkkokauppaan?

Tuonti onnistuu WooCommerce Lahjakortit -lisäosan avulla näppärästi: Lahjakortit / Tuonti

Toimi näin:

  1. Lataa CSV-malli
  2. Korvaa CSV-mallin esimerkkiarvot omilla tiedoillasi
  3. Tuo CSV-tiedosto

1. CSV-mallin saat ladattua omalle päätelaitteellesi "Tuonti" -välilehdeltä linkistä "Lataa". Käytä tuontiin ainoastaan mallitiedostoa, sillä muun muotoisten tiedostojen syöttäminen ei palvele tarkoitustaan.


2. Mallitiedostosta löytyy esimerkkiarvoja, joita saat käytettyä mallina omien lahjakorttitietojesi syöttämistä varten.

Type = Täytä tähän kenttään "online" tai "offline" riippuen siitä, onko kyseessä verkkokaupan lahjakortti (online) vai myymälälahjakortti (offline). HUOM! Älä käytä isoja alkukirjaimia, vaan kirjoitusasua esim. "online".

Code = Täytä lahjakortin koodi samassa muodossa, kuin mikä se on. Älä lisää, äläkä poista siitä mitään, sillä muutoin se ei toimi enää.

Initial_value = Täytä lahjakortin alkuperäinen arvo eli arvo, jolla se on ostettu.

Current_value = Täytä lahjakortin nykyinen arvo eli arvo, joka siinä on jäljellä, jos sitä on jo käytetty ostoksiin. Mikäli lahjakorttia ei ole käytetty lainkaan on nykyinen arvo sama kuin alkuperäinen arvo.

Email = Täytä tilaajan sähköpostiosoite. Tämän kentän voi myös jättää tyhjäksi.

Expires = Täytä lahjakortin viimeinen käyttöpäivä eli päivämäärä, jonka jälkeen lahjakorttikoodi umpeutuu, eikä sitä voi enää käyttää. Päivämäärä tulee syöttää jossain seuraavista muodoista: 24.12.1970, 12/24/1970 tai 1970-12-24. Lisäosa tunnistaa automaattisesti eruooppalaisen ja amerikkalaisen päivämäärän merkintätavan.


3. Kun lahjakorttikoodit on siirretty CSV-tiedostoon, voit tuoda lahjakortteja valitsemalla CSV-tiedoston päätelaitteeltasi.

Tuontiasetuksissa on oletuksena CSV-erottimen arvona pilkku.

Erän koolla tarkoitetaan kunkin tuontierän sisältämien rivien määrää. Erän koko on oletuksena 100. Mikäli tuonti on erityisen hidas tai epäonnistuu toistuvasti, niin kannattaa koettaa pienemmällä tuontierällä.

CSV-erotin ja erän koko on oltava täytettyinä, jotta tuonti voi onnistua. Kun kaikki on kunnossa, paina "Aloita tuonti".

Tuonnin tuloksia voi seurata reaaliajassa ja tehdä tiedostoon ja asetuksiin tarvittaessa säätöjä.

Saitko tästä artikkelista vastauksen / apua ongelmaasi? Kiitos palautteesta Palautteen antamisessa oli ongelmia. Ole hyvä ja yritä uudestaan.

Tarvitsetko enemmän apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä