Toimitustapojen asetukset

Toimitustapojen muokkaaminen on periaatteessa helppoa, mutta kaikki niihin liittyvä voi aiheuttaa suoria tulonmenetyksiä kaupallesi liian pienten kustannusten johdosta tai epäsuoria tulonmenetyksiä virheellisten asetuksien johdosta. Päivitä toimitustapoja aina ajatuksella.


Toimitustapojen muokkaaminen

Navigoi kohteeseen WooCommerce / Asetukset / Toimitus

Kaikki lähtee siitä, että asetetaan "Toimitusvyöhykkeet". 

Toimitusvyöhyke tarkoittaa aluetta, jonka perusteella päätät mitä toimitustapoja sinulla on käytössä ja minkä hintaisia ne kullakin alueella ovat. Toimitusvyöhyke voi koostua useasta maasta tai yhdestä maasta ja sen tietyistä postinumeroista. Sama toimitustapa voi olla useassa eri toimitusvyöhykkeessä ja aina omalla hinnallaan.

1. Tässä näet listan toimitusvyöhykkeistäsi

2. Tästä voit lisätä uuden toimitusvyöhykkeen

3. Täältä voit siirtyä muokkaamaan olemassaolevaa toimitusvyöhykettä

Valitse toimitusvyöhykkeellesi toimitustavat

1. Tämä on nimi, joka näkyy asiakkaillesi kassalla ja tilauksen tiedoissa. Kilkkaamalla tästä pääset muokkaamaan toimitustavan tietoja ja hintoja.

2. Toimitustapaa ei tarvitse poistaa vaan voit ottaa sen aina väliaikaisesti pois käytössä

3. "Raahaa ja pudota". Toimitustavat näkyvät asiakkaille kassalla samassa järjestyksessä kuin ne ovat tässä.

Tästä eteenpäin toimitustapojen rakentaminen voi vaihdella suuresti asiakaskohtaisesti riippuen asiakkaan käyttämistä toimitustavoista, logistiikkaprosesseista tai asiakaskokemuksellisista ratkaisuista johtuen.

Tärkeää on kuitenkin muistaa tämä: Toimituksen hinta on aina veroton hinta riippumatta siitä, miten syötät hinnat muualla verkkokaupassa.

Se johtuu siitä, että toimituksen verotus on monimutkainen asia ja se vaihtelee aluekohtaisesti. Hintaa määrittäessäsi voit valita tavan, miten toimitusta verotetaan. 

Saitko tästä artikkelista vastauksen / apua ongelmaasi? Kiitos palautteesta Palautteen antamisessa oli ongelmia. Ole hyvä ja yritä uudestaan.

Tarvitsetko enemmän apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä