Footerin muokkaaminen

Footerit ovat kokonaisuudessaan paljon monimutkaisempi asia kuin saattaa äkkiseltään ymmärtää.

Niissä on lisäksi paljon asiakaskohtaista kustomointia, joten omalta osaltanne footerin muokkaaminen saattaa näyttää hieman erilaiselta ja kaikkea sisältöä ei välttämättä pysty muokkaamaan suoraan käyttöliittymästä. Tässä ohjeessa käymme läpi kuitenkin pääpiirteet footerin muokkaamiseen.

Näin muokkaat footeria

1. Navigoi kohteeseen Ulkoasu / Vimpaimet

Vasemmalla näet paljon erilaisia vimpaimia ja oikealla näet vimpainalueita. Kaikki ne vimpainalueet, joissa on mainittu "Footer" vaikuttavat footeriin.

TÄRKEÄ: Ole tarkkana täällä, sillä kaikki tekemäsi muutokset näkyvät heti asiakkaille ja voit vahingossa jopa poistaa suodattimesi tms.

2. Tutustu mitä sisältöä vimpainalueista löytyy.

Avaa sisällöt ja katso missä ne näkyvät verkkokaupassasi. Näin pääset nopeasti kärryille, mistä kohdasta muokkaat mitäkin.

3. Valitse minkä vimpaimen haluat viedä footeriin

Vinkki: Yleensä footerissa käytetään joko valikkoa (sen luot valikoiden muokkaamisessa) tai Teksti -nimistä vimpainta, johon voit kirjoittaa ja tuoda kuvia (WYSIWYG-editor). Footer mielletään myös ns. viralliseksi, joten täällä ei kannata kikkailla.

Saitko tästä artikkelista vastauksen / apua ongelmaasi? Kiitos palautteesta Palautteen antamisessa oli ongelmia. Ole hyvä ja yritä uudestaan.

Tarvitsetko enemmän apua? Ota yhteyttä Ota yhteyttä